Referencer

“I forbindelse med et forestående bilkøb af en Mercedes ville jeg først rådføre mig med René. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Her fik jeg superkompetent rådgivning om specifikke detaljer og mangler ved bilen, ting jeg ikke selv ville have opdaget. Den nye viden tog jeg med hjem til bilforhandleren, og det gav pludselig et nyt perspektiv på handlen. Prisen for bilen var godt 200.000 kroner, men med René’s hjælp kom der nye bremseskiver og –klodser på hele vejen rundt, fire nye vinterdæk, motorvask og udskiftning af en turbo-føler, så Mercedes’en nu står i tip-top stand. Alt i alt forbedringer for cirka 20.000 kroner, som jeg ellers skulle have været af med af egen lomme. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Rene Christoffersen, hvis du står foran en bilhandel."


John Ringstrøm

“Vi skulle indkøbe en bil til firmaets logistikchef. Vi havde mange krav til køretøjet, men hverken tid eller indsigt til at finde den rigtige bil som kunne matche vores budget. Jeg havde hørt om Auto-advice og det geniale koncept - det lød næsten for godt til at være sandt! Da jeg kendte Renè Christoffersen fra tidligere bilkøb og -vedligehold, hvor Renè var autoforhandler - var jeg tryg ved at prøve. Og sikke en service..... jeg fortalte om vores behov og ønsker.... og Renè kom med den flotteste Toyota Rav4, som på alle måder levede op til vores ønsker for både driftsteknisk og økonomisk. Jeg kan kun anbefale Auto-advice, når man skal købe brugte biler. Derfor kontaktede min søn også Renè, da han for kort tid siden skulle købe sin første bil. Peter fik en lige så fantastisk service og handel.Renè vi ses næste gang, vi skal handle bil i REFA eller privat.”


Mette Suhr Stoffregen, Direktør, REFA

"Jeg søgte en Volvo S60 2,4T og havde besluttet at den max måtte koste 200.000 og ikke være ældre end 2001. Jeg henvendte mig til René Christoffersen, som fandt en bil der levede op til alle mine ønsker. René fik forhandlet bilen 25.000 ned i pris og ved hans gennemgang af bilen fandt han adskillige mangler, som blev udbedret inden levering. Dette arbejde kostede ca. 5000,- kr, så jeg sparede i alt ca. 30.000. Det var betryggende, at have kompetent assistance med under hele købsforløbet.. "


Joaquim Farinha, Solrød Strand

"Jeg stod uden bil og havde søgt en del på nettet. Jeg var dog usikker på mit valg og henvendte mig til René Christoffersen. René tilbød at afsøge markedet for mig. Det gav en stor tryghed at have en professionel indover bilkøbet, da jeg ikke selv har den store viden om biler og ikke ved hvad jeg skal være opmærksom på. Jeg ville aldrig turde købe en bil privat, hvis ikke der var nogen, der kunne sige god for den. René fandt en bil af et mærke, som jeg slet ikke selv havde haft i tankerne, men den matchede fuldstændig mine ønsker og behov. Denne bil havde jeg ikke fundet uden Renés hjælp. De penge jeg har givet for den service, er givet godt ud. Tak. "


Karen-Lis Romer, Nykøbing F.

"Jeg søgte en ny Mitsubishi Colt og havde selv forhørt mig hos forskellige forhandlere. Så fandt jeg AutoAdvice på nettet og allerede efter 2 dage ringede René Christoffersen med et supertilbud. Det var lykkedes ham at forhandle sig frem til en pris som lå 11.000,- kr under det bedste tilbud, jeg havde fået. Så blev min datter og svigersøn også interesserede og René fik samme gode tilbud til dem. Det er ikke sidste gang, vi vil bruge AutoAdvice og vi anbefaler dem også til familie og venner. "


Bent Bratved, København

Skal jeg også finde en bil til dig?

Ja tak - jeg vil gerne kontaktes